Top

BELSŐÉPÍTÉSZET


A Simon Belsőépítész Kft. tevékenységében ötvözi a tradicionális asztalosszakmát a modern technológiával, valamint a kor szellemének megfelelő ügyviteli szolgáltatásaival. Ennek megfelelően minden egyes munkát megelőzi a gondos tervezés, az ügyfél részletes tájékoztatása az alapanyagokról, lehetséges megoldásokról valamint tanácsadás a készülő bútorra vonatkozóan. 

Az ügyfelek / belsőépítészek elképzeléseit a kivitelezőknek kell megvalósítania úgy, hogy azok funkciója és látványa az elképzelések szerint megvalósulhasson. Ebben az együttműködésben a Simon Belsőépítész Kft. jelenti azt a partnert, amely megoldást nyújt tervei sikeréhez. Biztosítéka ennek szakmai felkészültségünk, valamint a részletekre is kiterjedő rálátásunk.

Amit Önöknek kínálunk:

  • A MEGÁLMODOTT TERMÉKHEZ KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTÁCIÓK, RAJZOK, ANYAG ÉS SZÍNMINTÁK BIZTOSÍTÁSA
  • EGYEDI BELSŐÉPÍTÉSZETI TERMÉKEK GYÁRTÁSA TERVEK ALAPJÁN
  • A KOMPLEX MEGVALÓSÍTÁSHOZ GENERÁLKIVITELEZŐI TEVÉKENYSÉG BIZTOSÍTÁSA
  • HELYSZÍNI SZERELÉS BIZTOSÍTÁSA 


EGYEZTETÉS / TERVEZÉS / ÁRAJÁNLAT


A vevői igények felmérése és a lényeges méretek / adatok tisztázása a korrekt árajánlatkészítéshez és a részletes tervezés megkezdéséhez elsődleges. Ezek tisztázásra kerülhetnek az öszetettség függvényében úgy E-Mailen, mint szükség esetén személyesen is.

Amennyiben lehetséges ennek alapján már el is készítjük árajánlatát. Amennyiben azonban a gyártandó termék összetettebb, úgy először elkészítjük a termék fotórealisztikus látványtervét, amely alapján az arányok, a kiosztás és a színek irányadó szinten már kivehetőek. Az egyeztetett adatok / méretek / tulajdonságok illetve a látványterv alapján már komplexebb munkák árajánlata is megoldható.

A gyártási megbízást követően tervezőink részletes gyártmánytervet készítenek, melyek jóváhagyása után a termék gyártási fázisba kerül.


GYÁRTÁS


A legmodernebb programok segítségével egyedi részletes gyártási terveket készítünk. A lehendő termékek alkatrészei ezt követően CNC vezérlésű gépeink által kerülnek precíz megmunkálásra, majd szakembereink által gondos összeszerelésre.

Cégünk profiljából adódóan szinte kizárólag egyedi termékek tervezésével és előállításával foglalkozik. Ezek a teljesség igénye nélkül a következőek lehetnek:
 
• Hotelek- és vendéglátóipari egységek berendezése
• Iskolák-, kollégiumok és egyéb oktatási intézmények berendezéese
• Irodák-, hivatalok- és közintézmények berendezéese
Családi házak-, lakások- és nyaralók berendezése
• Bútorok (beépített és szabadon álló)
 
- konyhabútorok
- gardróbok
- hálószobabútorok
- fürdőszobabútorok
- nappalik
- étkezők
 
• Falburkoló panelek (dizájn, de speciális hangszigetelő/hangelnyelő is)
• Térelválasztó elemek